Om Doslash.org

Denne bloggen lærer deg alt om hvordan du finner det beste forbrukslånet, og hva som skal til for å få ja på søknaden.

Kravene for å få et forbrukslån er ikke spesielt kompliserte. Grunnregelen er at du må være over 18 år, og den strengeste kravet vi har sett er 25 år. Du må ha inntekt, men sjelden høyere enn 250 000 per år. Inntekten vil imidlertid innvirke på hvor stort lån du får.

I tillegg kommer det normalt et ufravikelig krav, nemlig at du ikke kan ha betalingsanmerkning. Den biten vil vi se spesielt nærmere på. Det finnes noen løsninger, både hos banker som tilbyr forbrukslån mot sikkerhet, og banker som aksepterer kausjonist.

Når det gjelder det å finne det billigste lånet, er det mye å ta for seg av tema. Det viktigste er å alltid innhente nok tilbud til at du kan sammenligne. Dernest gjelder det å kjenne til hvordan bankene utformer rentetilbudene sine. Du kan nemlig påvirke resultatet til en viss grad.

Et annet viktig tema vi vil se på når det gjelder lånets kostnader, er hvordan du bør tilbakebetale pengene. Fordi det er kostnadsfritt å innfri, eller betale ekstra ned på lånet, har du her mange muligheter.

Dette og mye mer er det du kan forvente deg her hos oss. Vi håper og tror du vil få nytte av artiklene!

Scroll to top